De Geschillencommissie tijdens Corona

Het kantoor van De Geschillencommissie is open en natuurlijk willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. In verband met de huidige Corona-maatregelen werken veel onze medewerkers thuis. Daarom zijn wij telefonisch mogelijk niet optimaal bereikbaar. Heeft u een vraag aan ons? Stel deze dan bij voorkeur via het contactformulier of kijk bij ons Veelgestelde vragen.

Het werken in coronatijd, een toename in zaken en klachten en vooral het zorgvuldig blijven afhandelen hiervan, zorgt ervoor dat de huidige doorlooptijden kunnen afwijken van de doorlooptijden zoals wij op de website aangeven. Uiteraard doen wij ons best alle zaken zo spoedig mogelijk te behandelen.

Inmiddels vinden zittingen en deskundigenonderzoeken op gepaste manier weer plaats. Zo kan er ook een zitting online, via ZOOM, worden gehouden en hebben onze deskundigen een speciaal paspoort ontvangen met hierin de spelregels omtrent ‘veilig onderzoek doen’. Wanneer het zover is, worden partijen individueel via hun zaak geïnformeerd over deze stappen.

  • 11 augustus 2020
  • Nieuws