Registratie bij de Geschillencommissie Energie 

U kunt zich als energieleverancier aansluiten bij de Geschillencommissie Energie.


Als u zich aansluit bij deze Geschillencommissie, gaat u akkoord met de registratieverklaring en het reglement van de Geschillencommissie Energie.

Bent u een warmteleverancier?

Uit de Warmtewet volgt dat warmteleveranciers aan kleinverbruikers de mogelijkheid moeten bieden om geschillen die voortvloeien uit overeenkomsten tot levering van warmte voor te leggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.

Bedrijven die warmte leveren aan woningen/panden zonder deze in eigendom te hebben, moeten zich aansluiten bij de Geschillencommissie Energie.

Registratie- en behandelingskosten

Wilt u weten hoe hoog de jaarlijkse registratiekosten zijn of hoe hoog de bijdrage per behandelde klacht is? Als u ons mailt of belt, kunnen we precies vertellen wat voor u de kosten zijn.

Juiste rechtspersoon

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.
Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon waarmee de klant de overeenkomst sluit en die de overeenkomst uitvoert zich registreert. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Na de registratie

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen en de jaarlijkse bijdrage is voldaan, verwerken wij uw aanmelding en krijgt u bericht van ons.

Vragen en contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord op telefoonnummer 070 310 53 71. Of stuur een e-mail naar  registrant@degeschillencommissie.nl.