Registratie bij de Geschillencommissie Energielabel

U wilt zich aansluiten als energielabel-deskundige.


U bent werkzaam als energielabel-deskundige en u wilt zich aansluiten bij de Geschillencommissie Energielabel voor de behandeling van geschillen met particulieren over de aanvraag tot aanpassing van het voorlopig energielabel.

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, gaat u akkoord met de registratieverklaring en het reglement van de Geschillencommissie Energielabel.

Registratie- en behandelingskosten

Wilt u weten hoe hoog de jaarlijkse registratiekosten zijn of hoe hoog de bijdrage per behandelde klacht is? Als u ons mailt of belt, kunnen we precies vertellen wat voor u de kosten zijn.

Juiste rechtspersoon

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.
Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon waarmee de klant de overeenkomst sluit en die de overeenkomst uitvoert zich registreert. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Na de registratie

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen en de jaarlijkse bijdrage is voldaan, verwerken wij uw aanmelding en krijgt u bericht van ons.

Vragen en contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord op telefoonnummer 070 310 53 71. Of stuur een e-mail naar  registrant@degeschillencommissie.nl.