Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zoals de oprichting van een nieuwe commissie of interessante uitzendingen op televisie. Op deze pagina vindt u de meest actuele nieuwsberichten, maar u kunt ook de oudere nieuwsberichten van De Geschillencommissie bekijken.

Voor persvragen: bel met de afdeling communicatie via 070 - 310 53 10 of stuur een e-mail.

Trefwoord:

Jaar:

Nieuwsberichten

Resultaten (46)

Vacature Clustermanager Toegang & Contact Centrum

01 / 04 / 2019

Verbonden zijn aan De Geschillencommissie betekent een bijdrage leveren aan het oplossen van klachten en geschillen. Ben je klantgericht, neem je graag initiatief en is mensgericht leidinggeven je op het lijf geschreven? Dan hebben we een uitdagende functie voor jou. We zijn op zoek naar een clustermanager bij de afdeling Klacht- en Geschilbehandeling verantwoordelijk voor Toegang & Contact Centrum.

Klachtenbrieven en Geschilvrij certificaten

28 / 02 / 2019

Dit jaar ontvangen houders van een kindercentrum of gastouderbureau de Klachtenvrijbrief 2018 en de Geschilvrij certificaten iets later dan gebruikelijk (uiterlijk mei).

Vacature Plaatsvervangend Secretaris

18 / 01 / 2019

Verbonden zijn aan De Geschillencommissie betekent een bijdrage leveren aan rechtvaardige uitspraken van de geschillencommissies. Jij vindt het een uitdaging om juridische kwesties te doorgronden en kan je uitspraken helder, begrijpelijk en onbetwistbaar op papier schrijven. Wij hebben dan de passende en uitdagende functie voor jou!

Fijne feestdagen!

20 / 12 / 2018

Alle mensen van De Geschillencommissie wensen u fijne feestdagen en de beste wensen voor 2019.

Directeur Bart Combée vertrekt bij Consumentenbond

08 / 11 / 2018

De Geschillencommissie feliciteert Bart Combée met zijn benoeming als lid van de raad van bestuur bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Uitspraak De Geschillencommissie: bestseller film leidt tot hogere vergoeding makers

02 / 08 / 2018

De Geschillencommissie Auteurscontractenrecht deed voor het eerst uitspraak. Twee makers dienden elk een geschil bij de commissie in, nadat ze het niet eens konden worden met de producenten van de film over de zogenoemde bestsellerbepaling in de Auteurswet. De commissie stelde de makers in het gelijk.

Buitengerechtelijke geschilinstanties omarmen initiatief minister Dekker voor snelle en eenvoudige oplossingen voor burgers

19 / 07 / 2018

De vier buitengerechtelijke geschilinstanties zijn het eens met minister Dekker voor Rechtsbescherming: snelle, eenvoudige en gedegen oplossingen bij klachten en geschillen zijn belangrijk en leiden tot tevredenheid bij partijen.

Meerjarige subsidie toegekend

12 / 07 / 2018

Op 11 juli heeft minister Dekker van Rechtsbescherming De Geschillencommissie een meerjarige subsidie toegekend die in lijn ligt met het meerjarig begrotingsvoorstel voor de jaren 2018 tot en met 2022 dat wij indienden.

Langere indientermijn commissie Reizen voor overeenkomst geboekt vanaf 1 juli 2018 bij ANVR-lid

02 / 07 / 2018

Op 1 juli 2018 veranderden de ANVR-reizigersvoorwaarden en trad de Wet inzake pakketreizen en gekoppelde reisarrangementen in werking. Deze nieuwe regels bieden u meer bescherming bij reizen die u bij een ANVR-lid boekt.

Nieuwe geschillencommissie Bouwkundige Keurders

02 / 07 / 2018

Sinds 2 juli kunnen huizenkopers met een klacht over de keuring van hun woning terecht bij de nieuwe Geschillencommissie Bouwkundige Keurders.

Terug naar boven