Werken bij De Geschillencommissie

De Geschillencommissie is dé instantie voor consumenten- en zakelijke klachten en geschillen en daarmee het alternatief voor de gewone rechter.

We bieden mensen de kans om op een eenvoudige manier een goede oplossing te vinden voor hun klachten. Daarbij werken we samen met consumenten- en patiëntenorganisaties, het bedrijfsleven en de overheid. We hebben onafhankelijkheid en onpartijdigheid hoog in het vaandel staan. 

Wanneer je bij ons komt werken, draag jij een steentje bij aan toegang tot het recht voor iedereen in Nederland!

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Bestuursleden

Stageplaatsen

Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor studenten van hogescholen of universiteiten.

Jij studeert met volle overgave Nederlands Recht, Communicatie of Bedrijfskunde op HBO of universitair niveau ergens in Nederland en je zoekt precies die stageplaats waar je jezelf verder ontplooit en een bijdrage levert aan de samenleving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor jou als ‘young professional’ committeren wij ons graag om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij precies die groeicurve die jij ambieert. Wij dagen je uit om jezelf ‘onderscheidend' aan ons te laten zien, op een manier die jou naadloos past! Een pittige motivatiebrief, een podcast of misschien een leuke vlog?

We horen je graag over een aantal onderwerpen: 

  • iets over jezelf;
  • wat drijft jou in het dagelijks leven/de studie?
  • waarom zijn wij dé ideale organisatie voor jouw stage?
  • wat is jouw verwachting van een stage bij ons?


Natuurlijk lees je ook al eventjes de verhalen die Mira, Just, Julius en Megan vertellen over studeren en werken in ‘onze’ wereld.

Verras ons en mail naar vacatures@degeschillencommissie.nl

Ervaringen van andere stagiaires

Mira Autar

‘Dit past mij beter dan een togaberoep'


Mira Autar studeerde Hbo Rechten aan de Hogeschool Leiden. In het laatste jaar van haar studie verdiepte zij zich in het consumentenrecht. Zij voltooide twee minors en solliciteerde toen bij De Geschillencommissie, om daar haar stage en haar afstudeerscriptie af te ronden. Dat was een goede zet, vertelt Mira.
Lees verder

Just van den Brekel


“Alles is er op gericht om tot een oplossing te komen, die in het belang is van beide partijen"


Just van den Brekel studeerde rechten aan de UU en doet de master Conflicthantering, rechtspraak en mediation aan de VU en de master Gezondheidsrecht aan de UvA. Voor zijn stage analyseerde Just de uitspraken van een aantal zorgcommissies van de SKGE en De Geschillencommissie.
Lees verder

Julius Puts

“Het is leuk de droge lesstof te vertalen naar interessante praktijkgevallen”

Voor Julius Puts, medewerker secretariaat, is zijn baan bij het secretariaat van De Geschillencommissie zijn eerste ‘echte’, fulltime baan na zijn studie Rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
Lees verder

Megan Hut

“Sparren met begeleiders over veranderingen van wetten in de praktijk”

Megan Hut studeerde rechten aan de UU en doet de master Conflicthantering, rechtspraak en mediation aan de VU. Voor haar stage analyseerde Megan de uitspraken van een aantal zorgcommissies van de SKGE en De Geschillencommissie.
Lees verder

"Alle commissies zijn door de overheid erkend. Dit betekent dat een goede procedure en onpartijdige beslissingen gewaarborgd zijn."