Jubileumevent

50+2jaar dgc

De Geschillencommissie

DGC Logo Cirkel

9 juni 2022

12.00 - 17.00 uur

Louwman Museum,

Den Haag

Jubileum event

50+2jaar dgc

De Geschillencommissie

DGC Logo Cirkel

9 juni 2022

12.00 - 17.00 uur

Louwman Museum,

Den Haag

‘52 jaar, De Geschillencommissie in Nederland’
Bij deze mijlpaal stonden wij – samen met een groot aantal gasten – op feestelijke wijze stil. Afgelopen 9 juni was een fijne dag waar het zien & weerzien centraal stond, we mensen bedankten met woorden en aandacht en professionals welverdiend in de bloemetjes zetten. En natuurlijk was er voldoende ruimte om met elkaar te proosten en te praten.

In het Louwman museum keken we onze ogen uit en konden we – te midden van allerlei meesterwerken in mobiliteit uit de geschiedenis van de vooruitgang – met elkaar proosten, praten en genieten van een groot assortiment versnaperingen.

En er was meer… tijdens deze feestdag gaven we ook aandacht aan onze ambitie om stap voor stap verder te groeien om een inclusieve organisatie te zijn in onze hedendaagse Nederlandse samenleving. Via Stichting Prokkel kwamen we in contact met een aantal gasten met een verstandelijke beperking. Tijdens deze dag namen zij ons mee in hun belevingswereld en en gaven ons tips om onze organisatie daar beter op aan te laten sluiten.

Aandacht voor de mens, aandacht voor de inhoud, aandacht voor de kennis, aandacht voor het recht en heel veel aandacht voor samenwerken. Zo blikken wij terug op 50+2 jaar De Geschillencommissie.

Nog even nagenieten of zien wat u gemist heeft? We nemen u graag mee in een impressie van ons Jubileum event.