Registratie bij de Geschillencommissie Energie Zakelijk

U kunt zich als energieleverancier aansluiten bij de Geschillencommissie Energie Zakelijk voor zakelijke klanten.


Registratie

Als u zich aansluit bij deze Geschillencommissie, gaat u akkoord met de registratieverklaring (deze link brengt u naar de registratieverklaring) en het reglement (deze link leid naar ons reglement) Energie Zakelijk.

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.
Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon die zich registreert, de partij is waarmee de klant de overeenkomst sluit en onder wiens verantwoordelijkheid de overeenkomst wordt uitgevoerd. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Bent u een warmteleverancier?
Uit de Warmtewet volgt dat warmteleveranciers aan kleinverbruikers de mogelijkheid moeten bieden om geschillen die voortvloeien uit overeenkomsten tot levering van warmte voor te leggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.

Bedrijven die warmte leveren aan woningen/panden zonder deze in eigendom te hebben, moeten zich aansluiten bij de Geschillencommissie Energie.

Kosten

Elk jaar betaalt u de jaarlijkse bijdrage voor uw registratie. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van uw omzet. In 2024 variëren deze bedragen van € 1.415,00 tot € 4.530,00 exclusief BTW.
Wilt u weten hoe hoog de kosten per behandelde klacht zijn? Als u ons mailt of belt, kunnen we u dit precies vertellen.

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen en de jaarlijkse bijdrage is voldaan, verwerken wij uw aanmelding en krijgt u bericht van ons.

Vragen en contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord op telefoonnummer 070 - 31 05 371. Of stuur een e-mail naar  registrant@degeschillencommissie.nl.