Jaarverslagen

De Geschillencommissie brengt elk jaar een jaarverslag uit voor zowel de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) en Stichting Geschillencommissies voor Beroep en Bedrijf (SGB).

2019

Alle cijfers, feiten en toelichting over het jaar 2019 van deze commissie vindt u in ons jaarverslag 2019. Natuurlijk bent u ook geïnteresseerd in de pakkende verhalen die we graag met u delen op Samenwerkenaankwaliteit.nl. Gewoon zoals het is, uit de praktijk, vanuit ieders vak of betrokkenheid. Verhalen die de verbondenheid met onze organisatie heel mooi illustreren. Trotse verhalen, verhalen met een ziel, verhalen met verbeelding. 

2018

Het jaarverslag 2018 bevat cijfers, feiten en opvallende zaken over De Geschillencommissie over het jaar 2018. Gepresenteerd op een nieuwe manier. Bekijk het online jaarverslag op Samenwerkenaankwaliteit.nl/jaarverslag-2018.

2017

Het jaarverslag 2017 bevat cijfers, feiten en opvallende zaken over De Geschillencommissie over het jaar 2017. Gepresenteerd op een nieuwe manier. Bekijk het online jaarverslag op Samenwerkenaankwaliteit.nl/jaarverslag-2017.


Alle telefoonlijnen vanaf maandag 5 oktober 2020 gesloten


De Geschillencommissie wil de veiligheid van haar medewerkers waarborgen door volledig thuis te werken. Hierdoor zijn wij tot nader bericht telefonisch niet bereikbaar.

Uiteraard kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier. Zo kunnen we al uw vragen toch beantwoorden. Lees hier verder over onze maatregelen.