In de media

De Geschillencommissie vertelt en toont graag waar ze voor staat. Dit doen we onder andere in de media, zowel online als offline.

Hier vindt u een selectie van artikelen in diverse bladen en kranten die in de voorbije jaren zijn verschenen.

Recreactie (februari 2024)

De brancheorganisatie HISWA-RECRON schrijft in de februari-uitgave van hun relatiemagazine ‘Recreactie’ over de onmisbaarheid van De Geschillencommissie. In het uitgebreide artikel wordt vanuit verschillende perspectieven gekeken naar dit onderwerp in relatie tot de HISWA- en RECRON-voorwaarden.

NVM (maart 2023)

In deze uitgave van NVM Magazine vertelt Jacqueline Berkelaar over de ervaringen van het Klachtenloket Vastgoedprofessionals dat in september vorig jaar is opgericht. Hier kunnen consumenten en vastgoedprofessionals met klachten over alle partijen bij de (ver)koop en (ver)huur van woningen bij één centraal en onafhankelijk loket terecht.

Schade (februari 2023)

Om haar onafhankelijke positie nog meer te benadrukken heeft beroepsvereniging NIVRE de klachtafhandeling ondergebracht bij De Geschillencommissie in de vorm van het nieuwe Klachtenloket NIVRE. In deze editie van SCHADE magazine vertelt Jacqueline Berkelaar, directeur van De Geschillencommissie, over de werking van dit nieuwe klachtenloket als voorportaal.

Verhuizen (februari 2022)

Een klacht biedt de kans ervan te leren en je te onderscheiden. Dat weet de Organisatie voor Erkende Verhuizers als geen ander, met het Garantiecertificaat dat zij al jaren aanbieden.

Verhuizen (juli 2021)

In deze uitgave van Verhuizen leren we Jacqueline Berkelaar nog beter kennen... als directeur én als mens! Ook vertelt ze wat er gebeurt als je als ondernemer echt staat voor kwaliteit.

Advocatenblad (juni 2021)

In het Advocatenblad werd dit keer aandacht besteed aan wat De Geschillencommissie voor de advocaat kan betekenen.

VHG Magazine (maart 2021)

VHG Magazine selecteert regelmatig één van onze uitspraken om te delen met haar leden. Dit keer aandacht voor de zaak: de hovenier, de klant en de mieren.

Afbouwzaken (februari 2021)

Jacqueline Berkelaar vertelt waarom De Geschillencommissie echt 'haar club' is, en waarom de organisatie zich steeds meer als kwaliteitskeurmerk positioneert.

VHG Magazine (augustus 2020)

Een klacht is niet per definitie iets negatiefs, maar vooral een kans om ervan te leren. In een interview met brancheorganisatie VHG lichten we toe hoe klachten de kwaliteit van dienstverlening kunnen verhogen.

KLUSVISIE (juni 2020)

Samenwerken aan kwaliteit, daar zit de meerwaarde. Directeur Jacqueline Berkelaar en de VLOK gaan in gesprek over de Wet kwaliteitsborging, de geschillenprocedure en klachten voorkomen.

Advocatenblad (november 2018)

Neem een kijkje in de keuken van de Geschillencommissie Advocatuur! Advocatenblad schuift aan bij de commissieleden en doet uitgebreid verslag van de behandeling van een tweetal zaken.