Registratie bij de Geschillencommissie Taxivervoer

U kunt zich als taxiondernemer bij de Geschillencommissie Taxivervoer registeren.


U schrijft zich dan in bij het Registratiebureau voor de Geschillencommissie Taxivervoer. Om het registratieformulier te kunnen invullen, heeft u uw KVK-nummer en P-nummer nodig. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens beoordelen wij uw aanvraag.

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, dan gaat u akkoord met de registratieverklaring en het reglement van de Geschillencommissie Taxivervoer.

Heeft u vragen over uw registratie dan kunt u bellen naar telefoonnummer 0900-4372445 of per e-mail. Vermeld daarbij ook uw KVK-nummer en P-nummer.

U kunt uw  tariefkaart downloaden op de website van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.
U kunt een P-nummer aanvragen/opvragen bij het Kiwa register.

Registratie- en behandelingskosten

Wilt u weten hoe hoog de jaarlijkse registratiekosten zijn of hoe hoog de bijdrage per behandelde klacht is? Als u ons mailt of belt, kunnen we precies vertellen wat voor u de kosten zijn.

Juiste rechtspersoon

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.
Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon waarmee de klant de overeenkomst sluit en die de overeenkomst uitvoert zich registreert. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Na de registratie

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen en de jaarlijkse bijdrage is voldaan, verwerken wij uw aanmelding en krijgt u bericht van ons.

Vragen en contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord op telefoonnummer 070 - 31 05 371. Of stuur een e-mail naar  registrant@degeschillencommissie.nl.