Registratie bij de Geschillencommissie Taxivervoer

U kunt zich als taxiondernemer bij de Geschillencommissie Taxivervoer registeren.


Registratie

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, dan gaat u akkoord met de registratieverklaring (deze link brengt u naar de registratieverklaring) en het reglement (deze link leidt u naar ons reglement) van de Geschillencommissie Taxivervoer.

Om het registratieformulier te kunnen invullen, heeft u uw KVK-nummer en P-nummer nodig. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens beoordelen wij uw aanvraag. Heeft u vragen over uw registratie dan kunt u bellen naar telefoonnummer 0900-4372445 of per e-mail. Vermeld daarbij ook uw KVK-nummer en P-nummer.

U kunt uw  tariefkaart downloaden op de website van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (deze link leidt je naar de website van ILENT).
U kunt een P-nummer aanvragen/opvragen bij het Kiwa register (deze link leidt je naar de website van Kiwa).

Kosten

Elk jaar betaalt u de jaarlijkse bijdrage voor uw registratie. In 2024 bedraagt de bijdrage bij deze commissie € 43,50 exclusief BTW.
Wilt u weten hoe hoog de kosten per behandelde klacht zijn? Als u ons mailt of belt, kunnen we u dit precies vertellen.

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen en de jaarlijkse bijdrage is voldaan, verwerken wij uw aanmelding en krijgt u bericht van ons.

Vragen en contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord op telefoonnummer 070 - 31 05 371. Of stuur een e-mail naar  registrant@degeschillencommissie.nl.