Registratie bij de Geschillencommissie VvE Management

U bent een vastgoedbeheerder die diensten levert aan Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en u wilt uw onderneming registreren bij de Geschillencommissie VvE Management.


Registratie

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, gaat u akkoord gaan met de registratieverklaring en het reglement van de Geschillencommissie VvE Management.

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.
Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon die zich registreert, de partij is waarmee de klant de overeenkomst sluit en onder wiens verantwoordelijkheid de overeenkomst wordt uitgevoerd. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Kosten

Elk jaar betaalt u de jaarlijkse bijdrage voor uw registratie. Als u lid bent van VGM NL gelden andere bedragen. In 2023 bedraagt de bijdrage bij deze commissie € 111,00 exclusief BTW voor leden van VGM NL. Voor een rechtstreekse aansluiting zonder VGM NL lidmaatschap betaalt u € 1.875,00 exclusief BTW.

Wilt u weten hoe hoog de kosten per behandelde klacht zijn? Als u ons mailt of belt, kunnen we u dit precies vertellen.

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen en de jaarlijkse bijdrage is voldaan, verwerken wij uw aanmelding en krijgt u bericht van ons.

Vragen en contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord op telefoonnummer 070 310 53 71. Of stuur een e-mail naar  registrant@degeschillencommissie.nl.