Registratie bij de Geschillencommissie VvE Management

U bent een vastgoedbeheerder die diensten levert aan Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en u wilt uw onderneming registreren bij de Geschillencommissie VvE Management.


Registratie

Als u zich aansluit bij deze geschillencommissie, gaat u akkoord gaan met de registratieverklaring (deze link leidt je naar de registratieverklaring) en het reglement (deze link brengt je naar ons reglement) van de Geschillencommissie VvE Management.

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.
Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon die zich registreert, de partij is waarmee de klant de overeenkomst sluit en onder wiens verantwoordelijkheid de overeenkomst wordt uitgevoerd. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Voor de volledigheid attenderen wij u er op dat u ook lid kunt worden van VGM NL. Alle leden van VGM NL zijn uit hoofde van hun lidmaatschap aangesloten bij de Geschillencommissie VvE Management en hoeven zich dus niet te registeren.  

Kosten

Elk jaar betaalt u de jaarlijkse bijdrage voor uw registratie. In 2024 bedraagt de bijdrage bij deze commissie € 1.931,50 exclusief BTW.

Wilt u weten hoe hoog de kosten per behandelde klacht zijn? Als u ons mailt of belt, kunnen we u dit precies vertellen.

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen en de jaarlijkse bijdrage is voldaan, verwerken wij uw aanmelding en krijgt u bericht van ons.

Vragen en contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord op telefoonnummer 070 310 53 71. Of stuur een e-mail naar  registrant@degeschillencommissie.nl.