Registratie bij de Geschillencommissie
voor Ondernemerszaken

U wilt zich aansluiten bij de Geschillencommissie voor Ondernemerszaken.


Bent u als ondernemer actief in een sector van het bedrijfsleven waarvoor wij geen geschillencommissie hebben ingesteld, dan kunt u zich aansluiten bij de Geschillencommissie voor Ondernemerszaken.

Registratie

Als u zich aansluit bij deze Geschillencommissie, gaat u akkoord met de registratieverklaring en het reglement Ondernemerszaken.

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.
Let op: het is belangrijk dat de rechtspersoon die zich registreert, de partij is waarmee de klant de overeenkomst sluit en onder wiens verantwoordelijkheid de overeenkomst wordt uitgevoerd. Mocht u twijfels hebben of u de juiste rechtspersoon gaat registreren, dan kunt u met ons contact opnemen.

Kosten

Elk jaar betaalt u de jaarlijkse bijdrage voor uw registratie. In 2023 bedraagt de bijdrage bij deze commissie € 217,25 exclusief BTW.
Voor € 54,25 per jaar kunt u ook gebruik maken van het Klachtenloket voor Ondernemerszaken.

Wilt u weten hoe hoog de kosten per behandelde klacht zijn? Als u ons mailt of belt, kunnen we u dit precies vertellen.

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen en de jaarlijkse bijdrage is voldaan, verwerken wij uw aanmelding en krijgt u bericht van ons.

Vragen en contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord op telefoonnummer 070 310 53 71. Of stuur een e-mail naar  registrant@degeschillencommissie.nl.