Registratie bij de Geschillencommissie
voor Consumentenzaken

U wilt zich aansluiten bij de Geschillencommissie voor Consumentenzaken.


Bent u als ondernemer actief in een sector van het bedrijfsleven waarvoor wij geen geschillencommissie hebben ingesteld, dan kunt u zich aansluiten bij de Geschillencommissie voor Consumentenzaken.

Bent u als ondernemer actief in een sector van het bedrijfsleven waarvoor wij een sectorale geschillencommissie hebben ingesteld, dan kunt zich aansluiten bij de Geschillencommissie Algemeen

Als u zich aansluit bij deze Geschillencommissie, gaat u akkoord met de registratieverklaring en het reglement Consumentenzaken.

Voor de registratie heeft u uw KvK-nummer en juridische naam nodig.

Kosten

De kosten om uw onderneming aan te sluiten zijn het eerste jaar € 107,50. De opvolgende jaren is de bijdrage € 211,75 per jaar.
Voor € 27,25 per jaar kunt u ook gebruik maken van het Klachtenloket voor Consumentenzaken.

Wilt u weten hoog de bijdrage per behandelde klacht is? Als u ons mailt of belt, kunnen we precies vertellen wat voor u de kosten zijn.

Na de registratie

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen en de jaarlijkse bijdrage is voldaan, verwerken wij uw aanmelding en krijgt u bericht van ons.

Vragen en contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord op telefoonnummer 070 310 53 95. Of stuur een e-mail naar  registrant@degeschillencommissie.nl.