Nieuwe geschillencommissie: UWV

We beginnen 2020 goed, de Geschillencommissie UWV is live! Het is de 17e Geschillencommissie in de zorgsector die wij mogen faciliteren vanuit de Wkkgz.  Het UWV en hun cliënten hebben nu ook laagdrempelige toegang tot het recht.

De commissie UWV is een samenwerking in het kader van het tripartite stelsel tussen Ieder(in), het UWV en De Geschillencommissie. Deze commissie behandelt klachten van cliënten over het handelen of nalaten van (bezwaar)verzekeringsartsen of sociaal medisch verpleegkundigen die werkzaam zijn voor het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen).

  • 2 januari 2020
  • Nieuws

Wij werken thuis! Hierdoor zijn wij telefonisch niet bereikbaar


De Geschillencommissie waarborgt de veiligheid van haar medewerkers door thuis te werken. Hierdoor is tot nader bericht alleen ons Klachtenloket Kinderopvang telefonisch bereikbaar. Alle andere telefoonlijnen zijn helaas gesloten. We werken hard aan een andere oplossing en vragen uw begrip en geduld hiervoor.

Uiteraard kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier. Zo kunnen we al uw vragen toch beantwoorden. Lees hier verder over onze maatregelen.