Wel of niet nakomen aanbieding hoogslaper

Een hoogslaper bij Leen Bakker voor maar 24 euro, inclusief matras. Dat is een spectaculaire aanbieding. Volgens De Volkskrant hebben drieduizend mensen gebruik gemaakt van de aanbieding.

De aanbieding was echter een technische fout op de website, volgens de meubelzaak. Er werden twee acties op elkaar gestapeld, waardoor de korting op de hoogslaper opliep tot 92%. De koop gaat echter niet door voor die prijs. Volgens de Volkskrant zegt de meubelzaak niet gebonden te zijn aan levering van de bedden. Het bedrijf had namelijk niet de intentie om de bedden voor deze prijs aan te bieden, waardoor het niet gebonden zou zijn aan online gemaakte afspraken.

Bent u van mening dat u niet had kunnen weten dat de prijs fout was? Dan kunt u de klacht indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel (nadat u eerst heeft geklaagd bij Leen Bakker zelf en hen gelegenheid hebt gegeven te reageren).

Soortgelijke uitspraken van de Geschillencommissie:

https://www.degeschillencommissie.nl/consumenten/uitsprakenoverzicht/thu07-0007/totstandkoming-overeenkomst (te goedkope tv’s)

https://www.degeschillencommissie.nl/consumenten/uitsprakenoverzicht/55014/prijsverschil-aanzienlijk-geen-overeenkomst-tot-stand-gekomen (te goedkope computer)

 

Lees meer over de Leen Bakker zaak:

– Artikel Radar
– Artikel Volkskant
– Artikel RTL

  • 2 augustus 2017
  • Nieuws