Deskundigenrapport ontvangen

Wat hebben wij voor u gedaan?

Het rapport van de deskundige is toegevoegd aan uw zaak. U heeft twee weken de tijd om op het rapport te reageren. Uw reactie wordt aan de zaak toegevoegd en aan de aanbieder toegezonden. Alle stukken worden aan de Commissie voorgelegd, dus ook uw eventuele reactie.

Wat kunt u van ons verwachten?

Nu het rapport aan het dossier is toegevoegd, gaan wij zo spoedig mogelijk een datum voor de zitting zoeken. Om de duur van de procedure kort te houden, kan het zijn dat u de uitnodiging voor de zitting al ontvangt voordat de termijn van twee weken om te reageren op het rapport voorbij zijn. De uitnodiging voor de zitting heeft geen invloed op de gestelde termijn. U mag namelijk gewoon nog uw reactie aan de zaak toevoegen.

We doen ons best de zitting binnen gemiddeld twee tot vier weken na toezending van het deskundigenrapport in te plannen. Daarbij zijn we wel afhankelijk van de beschikbaarheid van u en de aanbieder, de locatie, de Commissieleden en het aantal zaken die door de Commissie behandeld kunnen worden.

Reageren op de zaak

U mag nog tot vijf werkdagen voor de zitting stukken toevoegen aan uw zaak. Daarna niet meer.

Als het informatie over een onderlinge oplossing of een schikking betreft, neem dan contact met ons op.

Vragen en contact

Als u nog vragen heeft, dan helpen we u graag verder. U kunt u ons bereiken op werkdagen via telefoonnummer 070 – 310 53 10.

Volgende fase: Besluiten- -Zitting (deze link verwijst u naar een pagina over de besluiten van de zitting).